Vårvintern 2020

lördag, 4 januari, 2020.

Nu börjar en ny termin, ett nytt år och ett nytt decennium! Vi firar också 25 år som förberedande utbildning inom konst & design!!! Det är ganska fantastiskt!!! Vi firar under hela året på olika sätt som vi kommer att berätta om både här, på instagram och på vår andra hemsida för publika aktiviteter: osterlenskolan.com. Vi kommer också inom kort att lägga upp den nya utbildningsplanen för nästa läsår. I den kommer du att kunna läsa om alla våra externa samarbeten med olika internationella initiativ här på Österlen varvat med våra ordinarie blockförlagda studier i olika tekniker och material. Det känns helt fantastiskt att så tidigt i den konstnärliga utvecklingen kunna erbjuda offentliga sammanhang att verka i och omvänt att våra studenter där kan bidra med unga aktuella läsningar av sin verklighet! Så stay put och kolla in på vårt medier för uppdateringar. Och glöm inte att vi öppnar vår ansökningsportal i slutet av februari och att den stänger redan den 25 april!!!!